Zoeken op Tahuti

Vraag??

email tahuti

Tahuti Health Goods
de Bongerd 23
6584 DG Molenhoek
 
tel/fax: 024 3587147
Email: a.korse@tahuti.nl

 

home

 

produkten

 

folders

 

algemene voorwaarden

 

 

 

 

ALGEMENE PRODUKTINFORMATIE  

Tahuti Health Goods verzendhuis verkoopt eigen merkprodukten en importeert alleen kwaliteitsprodukten, vaak het beste wat er op het betreffende gebied te koop. Veel van de aangeboden produkten zijn uniek en nergens anders in Nederland te koop dan bij Tahuti. Tahuti levert wel uit aan diverse winkels, artsen en therapeuten.

 

Molenhoek ligt 6 km onder Nijmegen, aan de A73, afslag Malden. Op 10 minuten lopen afstand van het nieuwe NS  station MOOK-Molenhoek (trein Nijmegen Venlo)

 

Eigen merken: Tahuti Health Goods, Edelsteen Remedies.

 

Verkochte merken: o.a. SEP, Meditech, Haka, EIP, Tahuti.

Tahuti Health Goods, voorheen "Edelsteen Remedies", sinds 1981, is ingeschreven bij de K.v.K. te Arnhem, nr. 12031388.  

LEVERINGSVOORWAARDEN

voor uw bestelling via internet

De prijzen van alle produkten zijn inkl. BTW. De BTW wordt vermeld op uw faktuur. U kunt kiezen voor verzending op rekening of vooruitbetaling.  Bent u een nieuwe klant, dan is uw eerste bestelling met vooruitbetaling. Rembours alleen bij bestellingen boven  250,00

1

U wilt als bestaande klant verzending op rekening: betaling met internet bankieren of acceptgiro. Betalingstermijn is 8 dagen. Verzendkosten levering aan huis:

- brievenbusbestelling € 3,00

- brievenbuspakje € 4,25 (geregistreerde post bij waarde  van  € 50.- tot € 100.

- pakket met DHL € 5,75,  maar bij vooruitbetaling slechts 5,25

Zelf afhalen bij dichtst bijzijnde DHL-afhaalpunt, € 0,75 korting

Tahuti levert na ontvangst van uw e-mailbestelformulier direkt. Als een produkt niet op voorraad is, krijgt u een mailtje.

 

2

U wilt verzending met vooruitbetaling.

Bij verzending met vooruitbetaling € 0,50 kortimg op bovenstaande bedragen.

Na ontvangst van uw bestelling/betaling stuurt Tahuti u een email ter bevestiging met pakketnummer, te volgen met track en trace.

Aan Belgische klanten vragen we de verzendkosten die afhankelijk zijn van het gewicht. Rembours niet mogelijk

Direkt bestellen via fax/tel (024-3587147) is ook mogelijk.

Info aanvragen?  A.Korse@tahuti.nl

Uw geld-teruggarantie: bent u na ontvangst niet tevreden met het produkt, dan kunt u het - mits onbeschadigd, onaangebroken en in orginele verpakking - gefrankeerd retour sturen. De (wettelijke) bedenktijd vanaf ontvangst is 14 werkdagen. U heeft het recht om daarna (zonder opgaaf van reden) het product binnen 14 dagen te retourneren en uw geld terug te krijgen. (Het product moet dus binnen 28 dagen na ontvangst terug zijn bij de verkoper.)

 

Tijdens de bedenktijd mag van de consument worden verwacht, dat hij zorgvuldig met het produkt en de verpakking omgaat. Hij mag het produkt slechts in die mate uitpakkien of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het produkt wenst te houden. De verzendkosten van de retourzending zijn geheel voor rekening van de koper. Een terugbetaling geschiedt zo spoedig mogelijk na de retourzending, doch uiterlijk binnen 30 kalenderdagen.

 

Schrijf in op onze mailinglist.  U ontvangt  dan ca.  een a twee maal per jaar onze nieuwsbrief met actualiteiten, nieuwe producten, actieaanbiedingen en interessante artikelen. Uw gegevens worden niet aan anderen verstrekt.  Klik Hier

 

 

 

[Home] [produkten] [folders] [algmvoorw]