De levensveld Polariseerder serie 3

 

 

Is een doordacht oscillatie antennesysteem, dat een onbegrensd breed gamma van golflengtes absorbeert, inverteert, hergroepeert en een harmonische energie uitzendt. Het beschermt en optimaliseert biologische systemen en alle vormen van leven.

De grote vraag naar steeds sterkere, effectievere, eenvoudige en niet kostbare ontstoring systemen, dagen ons als producent steeds opnieuw uit. Dat het voor sommigen niet direct te bevatten is, dat een simpel systeem zo effectief kan zijn is ons bekend. We geven u dan ook een geld terug garantie binnen een maand na aankoop. Mits het product in onberispelijke staat is. Onder tussen hebben we een jarenlange (meer dan 15 jaar) ervaring opgebouwd die we graag met u delen.

Het is de meesten van u bekend dat schadelijke straling, die teweeggebracht wordt door microgolfketens, magnetrons, televisietoestellen, Tl-buizen, tv- en radarstations, microgolf zendtorens, masten, radio- en telefoonapparatuur, vooral decttelefoons, computers, het stroomnet, het gereedschap en apparaten aangedreven door wisselstroom belastend zijn voor elk levend wezen, planten en dus ook de energie in uw leef en werkomgeving sterk kunnen beÔnvloeden .

Uit veel informatie die ons toekomt meldt men ons dat een polarizer zelfs hinderlijke straling neutraliseert die vast is komen te zitten in voedsel, water en andere dranken.

Ook wij hebben proeven gedaan en het lijkt dat wanneer de polarizer op een glas water of andere drank gezet wordt de smaak verandert.

Naast het normaliseren van de elektromagnetische omgeving en reduceren van elektrosmog, wordt het energieveld (ook door velen ook wel aura genoemd) van biologische systemen aangevuld door het wegwerken van belemmerende dissonante vibraties in hun elektrische velden.

Testen dmv elektro accupunctuur, spiertest, diverse meetsystemen als Prognos, Vega, Voll, methode Knapp en Fotonen-emissie metingen, kunnen terstond laten zien dat er een verandering in het biologische systeem van een mens, dier, plant, voedsel optreed en alles weer in balans komt.

Een methode die gebruikt wordt door onderzoekers is de Polarizer op het gebied boven de navel te houden (ook wel zonnevlecht genoemd) en dan een vergelijkende meting of test te doen.

Veel mensen houden zelf de Polarizer op de zonnevlecht en voelen meestal na enige tijd een vorm van ontspanning. Vooral kinderen en dieren reageren hier positief op.

De Levensveld Polariseerder is een geÔsoleerde doos die eenvoudig in het stopcontact geplaatst kan worden. Het bevat diverse resonantie- ook wel oscillatie-ringen genoemd, een zeer krachtige antennevorm en ter completering zijn diverse harmoniserende kristallen ingebouwd. Het heeft in het stopcontact echter geen energie nodig, de levensduur is onbeperkt en het hoeft niet geÔnstalleerd of onderhouden te worden.

Waarschuwing:

Er zijn ook gekopieerde systemen op de markt met soms verkeerd gerichte resonantie ringen en extreem zware edelstenen of kristallen. Wees voorzichtig hiermee, dit kan ernstig uw gemoed beÔnvloeden.

LEVENSVELD POLARISEERDER DE MENSELIJKE AURA?

De Polariseerder is het resultaat van vele jaren onderzoek door een aantal wetenschappers gespecialiseerd op het gebied van fysica, elektronica, chemie, biologie, metallurgie en vele ander gebieden. De belangrijkste voor het ontwikkelen van de Polariseerder was de van Rusland afkomstige wetenschapper George Lakhovsky. Hij werkte in Parijs, Wenen, Amerika en deed daar veel onderzoek op het gebied van oscillatie en resonantie. Hij is vooral bekend geworden door zijn ontwikkeling van de Multiwave Oscillator die hij samen met Nikola Tesla deed. Zijn proeven met kankercellen geÔnfecteerde geraniums zijn zeer bekend. De geraniums die tumoren ontwikkelden werden behandeld met gestemde oscillatie (resonantie) ringen. Resultaat was dat de met tumoren belaste geraniums die een oscillatie ring hadden, gewoon verder groeiden en de tumoren verdwenen. De andere geraniums die ook tumoren hadden maar geen oscillatie ring stierven langzaam af. Deze geoptimaliseerde techniek met oscillatie ringen zit ook in uw Polariseerder. Uw elektriciteitnet is een grote antenne waardoor het effect van de oscillatie ringen uw gehele net gebruikt om de levens energie uit te zenden.

WAAROM IS POLARISATIE ESSENTIEEL VOOR UW GEZONDHEID?

Menig expert beseft dat achteruitgang in vitaliteit voorafgaat aan verlies in gezondheid. Door verschillende spanningen verliezen we onze vitaliteit. Omdat biologische systemen elektrisch functioneren met eigen frequenties, zijn de kunstmatige spanningen van de stedelijke elektromagnetische omgeving zeer schadelijk. De vitaliteit wordt afgeremd en er ontstaan "ziekte-symptomen".

Door harmonisering van de elektromagnetische omgeving, herstelt de Levensveld Polariseerder de samenhang in de elektrische velden van het lichaam en wordt alle informatie beschikbaar dat van essentieel belang is voor het optimaal functioneren van het lichaam. Polarisatie herstelt, versterkt en vitaliseert ook de normale frequenties voor cellulaire vibraties. Met vernieuwde samenhang en vitaliteit, aangenomen dat alle natuurwetten in acht genomen worden, kan het levensveld de biologische, bio-elektrische blauwdruk van het leven - de fysieke tegenhanger produceren zonder symptomen van storing.

HOE IS DE LEVENSVELD POLARISEERDER OPTIMAAL TE GEBRUIKEN?

1. Om de elektrische systemen thuis en op het bedrijf te polariseren, hoeft men de Polariseerder alleen maar in een stopcontact te plaatsen. Het hele bedradingsysteem zal dan een krachtige antenne worden. Harmonieuze vibraties zullen over het gehele perceel uitgezonden worden. De elektrische velden van alle apparaten die op het bedradingsysteem aangesloten zijn, zullen in harmonie zijn met de biologische levenssystemen. Er is maar een Polariseerder nodig voor elk elektronisch bedradingsysteem, uitzonderingen daar gelaten.

2. Wanneer het elektrische bedradingsysteem in huis geaard is aan de waterleiding, zoals in vele landen vereist is, zullen de elektrische patronen van de substanties in het water ook gecorrigeerd worden. Het water zal bezielend worden in plaats van energie afvoerend en de voordelen daarvan zijn groter dan enig commercieel gedistilleerd water, dat wij getest hebben.

3. Om een auto, vliegtuig, boot, bus, enz. te polariseren dient een daarvoor geschikte Polariseerder op een metalen ondergrond geplaatst te worden, zoals de vloerplank van de auto, of in de 12 volts aansluiting, (speciale aansluiting. De energie van de Polariseerder gaat in het algemeen dwars door het tapijt dat er bovenop ligt en zal onmiddellijk het elektrische systeem binnendringen en schadelijke straling overheersen.

4. Leg de Polariseerder op pijnlijke lichaamsdelen (haal de Polarizer uit het stopcontact), die vaak onderliggende verstopping van levenskracht duidelijk maken. In een paar minuten per dag kunt u uw levensveld vrij maken van elektrische verstoring en verstopping in de energievloed, wat pijn kan veroorzaken.

Wees voorzichtig met de Levensveld Polariseerder.Laat het niet vallen! Mocht dit toch per ongeluk gebeuren en het ratelt wanneer u het schudt stuur het dan naar Tahuti health goods.

TESTEN MET KINESIOLOGIE (spierreflex test)

Is een overtuigende manier om de voordelen van uw Polariseerder te toetsen. We nemen de deltaspier boven in de schouder en gebruiken die spier om alles te toetsen waarmee wij in contact komen. U moet net hard genoeg drukken om de terugvering en beweeglijkheid in de arm te toetsen, niet zo hard dat de spier vermoeid raakt. De vraag is niet wie er sterker is, maar of de deltaspier de schouder kan sluiten tegen de druk die uitgeoefend wordt. U toetst alleen maar tot het punt dat de schouderspier zwak wordt. Om iemand te toetsen: 1. Laat de persoon rechtop staan met de rechterarm ontspannen langs de zij en de linkerarm parallel met de grond, elleboog recht en gesloten in die positie.

2. Ga voor de persoon staan en leg uw linkerhand op de rechterschouder van de persoon om de persoon te steunen. Leg dan uw rechterhand op de uitgestrekte arm, net boven het polsgewricht.

3. Zeg tegen de persoon dat u gaat proberen om de arm naar beneden te drukken terwijl de persoon dat moet tegenhouden met al zijn kracht.

4. Oefen nu snelle en stevige druk uit op de arm. Het idee is om de arm net hard genoeg naar beneden te drukken om het punt te vinden waar de deltaspier zwak wordt en de arm niet meer in positie kan blijven zonder de rest van het lichaam te gebruiken.

5. Neem nu een haardroger, scheerapparaat of ander apparaat dat in de hand vastgehouden kan worden en steek de stekker in het stopcontact.

6. Laat de persoon het aanzetten en toets de arm weer. De arm zal zwakker zijn dan ervoor. Er zal bijna geen kracht in zijn.

7. Zet het apparaat uit en toets de arm weer. De arm zal sterker zijn dan met de stroom aan.

8. Steek nu de Polariseerder in het stopcontact (of in een ander) van het apparaat. Doe het apparaat weer aan en laat de persoon het in zijn hand vasthouden. Toets de kracht in zijn arm. De arm zal veel sterker zijn dan daarvoor vanwege de harmoniserende effecten van de Polariseerder.

9. U kunt de persoon ook voor de T.V.- of magnetronstralen toetsen. Als er geen Polariseerder geplaatst is, zal de arm zwak zijn. Als de energie van de Polariseerder door het bedradingsysteem gaat, zal de arm sterk blijven. Hetzelfde gebeurt met kraanwater, binnen en buitenshuis.

TEST VOOR POLARITEITS STROOMKRING OMSCHAKELING

Door een verscheidenheid van onnatuurlijke spanningen, waarvan door de mens gemaakte elektrische energie niet de geringste is, hebben de meeste mensen die in stedelijke gebieden getest zijn een (verkeerde) polariteitommekeer. Om eventuele polariteitommekeer te testen, laat de persoon de linkerarm strekken, elleboog recht, zoals hierboven beschreven.

Laat hem zijn rechterpalm op zijn hoofd zetten en toets.

Hij hoort sterk te zijn als zijn rechterpalm op zijn hoofd is en zwakker wanneer de achterkant van zijn rechterhand op zijn hoofd is. U zult waarschijnlijk ondervinden dat de meeste mensen zwak zijn wanneer ze sterk moeten zijn en sterk wanneer ze zwak moeten zijn. De polariteit is dan omgekeerd of omgeschakeld en eigenlijk werkt het systeem zonder behoorlijke energie en informatie.

U neemt de Polariseerder en houdt hem over de thymusklier of zonnevlecht (boven de navel) van de persoon en test opnieuw (Polarizer uit het stopcontact.) De resultaten geven aan dat er een onmiddellijke correctie van het energie niveau is. Als de Polariseerder voor een poosje in deze positie vastgehouden wordt, zal de persoon in het algemeen "normaal" testen als de Polariseerder verwijderd wordt. Het resultaat is natuurlijk tijdelijk, tenzij de persoon stappen onderneemt om zichzelf te beschermen door zichzelf en zijn elektromagnetische omgeving te polariseren.

 

.

Electric Polarizer standaard………49,50 Euro Voor eengezinswoning bv 150m2; 5 groepen meterkast

Electric Polarizer, small………… 35,00 Voor kleine woning, bv. 60 m2; 2 groepen meterkast

Electric Polarizer serie 3, Large 79,50 Voor grote huizen en kantoren; hele elektrische circuits

Prijzen incl Btw 19% excl verzendkosten

Voor ruimtelijke strooistraling, aardstralen, geopeathische belasting of andere belastende invloeden is er de Polarizer Antenne. Deze vult de electric polarizer/Levensveld polariseerder aan.

Tekst overgenomen van meditech europe

Tahuti Health Goods